Nytårsmenu

Spar tid på årets sidste dag

Take Away Nytårsmenu

Per Hallundbæk har sørget for en lækker nytårsmenu med 5 serveringer. Smag på alle de bedste råvarer, som helt sikkert vil blive et hit hjemme hos dig. Menuen består af gode klassikere med et twist. Læs menuen her og bliv fristet.

Hvis du bestiller inden d. 2/12-2024 får du det hele for kun 445,- inkl. moms og billetgebyr pr. kuvert.
Efter d. 2/12-2024 er prisen 495,- inkl. moms og billetgebyr pr. kuvert. 

Når du booker, vælger du antal kuverter og i hvilket tidsrum, afhentningen skal ske. Vær opmærksom på, at der ikke kan afhentes uden for det valgte tidsrum for at minimere ventetid. Afbestilling eller ændringer skal gøres inden d. 17/12-2024.

Det bliver ikke bedre

Nytårsmenuen 

SNACK: VAGTELTERRIN MED SERRANO, PISTACIE & TRØFFELMAYONNAISE

Hallundbæks terrin af franske vagtelbryster, serranoskinke og pistacier,
confiteret vagtellår og bagte rødbeder marineret i balsamisk eddike, 
sennepskorn og olivenolie
Trøffelmayonnaise & små salater samt jordskokkechips  

FORRET: HUMMERBISQUE, FLØDE & SKALDYRFRIKASSÉ

Hummerbisque med cognac og fløde samt frikassé af krebsehaler, 
rejer, fennikel & persilleolie 

HOVEDRET: STEGT OKSEMØRBRAD, KARTOFFELGRATIN & BEARNAISE 

Stegt oksemørbrad med kartoffelgratin med Vesterhavsost og syltede hvidløg,
kompot af fynske jordskokker og timianbagte gulerødder i sauce bearnaise

DESSERT: KARAMELMOUSSE, NØDDEPRALINE & VANILJECREME 

Karamelmousse med flydende nøddepraline og top af lys chokolade, vaniljecreme,
broken gel af hindbær, samt crispy drys med tørrede blomster og hindbær

NÅR KLOKKEN SLÅR 24

Kransekage dyppet i chokolade

Close
Close